Ljubav u metropoliVjenčanja u ZagrebuGrad neotkrivenih tajni

Fotografiranje vjenčanja u Zagrebu je doista posebno — ovaj velegrad krije nepregledne tajne i samo treba znati gdje treba zaviriti; kao fotografa me neprestano fascinira i inspirira već 15 godina.

Na tako uskom području lako je naći sve: od netaknute prirode Medvednice i perivoja Maksimira do urbane džungle centra grada i šarmantnih fasada Gornjeg grada.

S druge strane, zagrebačka vjenčanja su mi uvijek bila poseban izazov… u ovom (gotovo) milijunskom gradu spaja se puno tradicija i običaja, a sve češće i unikatnih i posve drukčijih pogleda na vjenčanje. Nikad ne znam što me čeka na sljedećem vjenčanju i to je dio veselja i izazova koji istinski volim.

Teško je to opisati riječima, ali Zagreb je grad za kojeg mi se čini da se najlakše prilagođava mojim mladencima; bilo da su ozbiljni i romantični, razigrani i luckasti ili zaljubljeni i strastveni, lako mi je pronaći njihovu refleksiju na ulicama grada.

Svaki par ima svoja mjesta razbacana kroz grad, koja su baš njima bila od posebnog značaja i uvijek sam radoznao otkriti grad iznova, kroz njihove oči, čuti nove priče o starim mjestima i vidjeti što se sve skriva pod zagrebačkim krovovima.

Najbolje fotke nastaju kad sve pretkoncepcije ostavimo na vratima i skupa zabilježimo iskrene trenutke onoga što je doista pred objektivima.

Ispričajte mi kako ste zamislili svoj veliki dan ili opušteni session i prelistajte neke od mojih najdražih uspomena iz Zagreba…